Middagskasse
Vår middagskasse är en 3-rätters meny där du tillagar och gör det sista hemma med våra instruktioner. Det kan vara att tillaga sista minuterna på varmrätten i ugn, värma såsen och piffa desserten.
Förrätt
Krämig jordärtskockssoppa med chips och rökt röding
Vintips: Domaene Gobelsburg, Langenlois Grüner Veltliner, 2019 nr: 6287 på Systembolaget
Varmrätt
Grillspett på oxfilé och salsiccia. Serveras med salvia rödvinssås och citronstekt gnocchi.
Vintips: Enzo Bartoli, Barbera dÀsti Superiore, 2017 nr: 79600 på Systembolaget
Dessert
Vit & mörk chokladmousse med ananas och passionsfrukt.
Vintips: Churchill´s, Late Bottled Vintage, 2015 nr: 8016 på systembolaget
____________________________________________________
Menyn kostar 395,- per person. Bokas innan kl. 18.00 dagen innan. Vintips och upplagnings instruktioner kommer tillsammans med menyn.
Boka smidigt och enkel här på vår hemsida eller 0370-33 97 50.