Lediga tjänster

Isaberg Höganloft

Lediga tjänster

Vi söker medarbetare som har en känsla för service, erfarenhet från restaurangyrket och som sprider glädje runt omkring sig. Är det du? Kontakta Malin Andersson malin.a@palmgrengruppen.se

Koncernen har idag verksamhet bestående av Isaberg Höganloft och Golfkrogen Isaberg samt Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Företagen erbjuder tjänster inom konferens, restaurang, företagsevenemang, fest och catering.

Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar i möjligaste mån med lokala- och närproducerade råvaror. Uppskattar du en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig! Isaberg Höganloft ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg här finns roliga och äventyrliga aktiviteter med bland annat ett av Sveriges bästa cykelområde för mountainbike, Sveriges bästa golfbanor och södra Sveriges största skidanläggning.

Inspirerande souschef

Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid ditt kvalitetstänk, din kreativitet samt din förmåga att laga mat i högt tempo. Du ansvarar tillsammans med köksmästaren för kökets ekonomi och har god insikt i hur hela produktionskedjan säkerställs.

Vi vill att du som söker tjänsten ska ha ett stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke samt tycka om att leda, utveckla och samarbeta med våra medarbetare. Du kommer arbeta nära vår köksmästare och vara hans högra hand. Är han inte på plats är det din uppgift att ha koll på verksamheten och se till att maten håller hög kvalité. Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar mycket med lokala- och närproducerade råvaror.

Vi erbjuder dig en unik miljö, där vi satsar på att utveckla våra medarbetare!

Krav: Minst fem års erfarenhet i branschen, svenska i tal och skrift, samt B-körkort. Anställningen är tillsvidare på Restaurang Höganloft i Hestra. Tillträde och lön efter överenskommelse, kollektivavtal finns. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till kökschef Jörgen Andersson tel: 070-6260665, mail: jorgen@isaberg.se. Välkommen med din ansökan redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson mail:  malin.a@palmgrengruppen.se. Rekrytering sker löpande.

Hovmästare

Du är en person med visioner, tydliga mål och har ett genuint intresse och kunskap inom restaurangbranschen. Du är en bra arbetsledare som ger varje medarbetare motivation och förutsättningar att lyckas i sin yrkesroll och utifrån företagets målsättning. Du är säljinriktad och målmedveten och har lätt för att skapa nya kontakter och relationer. Därtill har du en naturlig känsla för service, är noggrann och sätter alltid gästen i första rummet. Som hovmästare är du ett stöd till restaurangchefen i den dagliga driften, där du aktivt planerar och driver merförsäljning. Du leder och coachar medarbetare i det dagliga arbetet samt gör löpande inventering och inköp. Tjänsten är dagtid, kvällstid och helger.

Kvalifikationer: Du ska ha minst 5-års erfarenhet inom branschen, Svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav. Dokumenterad kunskap om dryck och bar är meriterande. Frågor eller intresse kontakta driftansvarig matsal Susanne Dulnuan: sussie@isaberg.se eller på telefon 073-0882289. Anställningen är på Restaurang Höganloft och Isabergs Golfkrog. Kollektivavtal finns. Boende finns att hyra. Välkommen med ditt CV och personligt brev redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson, maila: malin.a@palmgrengruppen.se. Rekrytering sker löpande

Vi söker servitriser/servitörer

Vi söker dig som har erfarenhet och som ställer höga krav på dig själv och din omgivning. Kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom förmågan till ett naturligt värdskap. För dig är det lätt att ta kontakt och prata med alla människor. Du är stresstålig, noggrann och kan ta egna initiativ när det behövs. Du sätter gästen i fokus och har en stor passion för service. Vi värdesätter initiativförmåga, laganda, servicekänsla och ordningssinne! Du trivs med varierande arbetstider och ett arbete som ofta kräver ett högt tempo. Hos oss får du ett omväxlande arbete som kan innefatta tex. catering, fester, bröllop, jubileum samt daglig lunch- och à la carteservering till våra konferensgäster och turister. Sommelierexamen, barutbildning eller motsvarande kunskap är meriterande.

Krav: Minst två års erfarenhet i branschen, svenska i tal och skrift, samt B-körkort. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. Tillträde efter överenskommelse. Boende kan ordnas. Har du frågor angående tjänsten, så är du välkommen att höra av dig till driftansvarig matsal Susanne Dulnuan tel: 073-088 22 89, mail: sussie@isaberg.se. Välkommen med din ansökan redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson mail: malin.a@palmgrengruppen.se
Rekrytering sker löpande.

Kockar för säsongsanställning

Du som söker tjänsten ska ha ett stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke. Arbetet utförs ofta i högt tempo, därför är det viktigt att du klarar sådana situationer. Vi värdesätter initiativ, laganda, servicekänsla och ordningssinne! För att klara jobbet behöver du ha utbildning eller minst två års yrkeserfarenhet från likvärdig arbetsplats. Du ska känna dig säker och trivas bland människor och brinna för våra serviceyrken. Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar mycket med lokala- och närproducerade råvaror.

Vi erbjuder säsongsanställning på Isaberg Höganloft och Isaberg Golfkrog, tidsbegränsad, april – oktober med stora möjligheter till en fortsättning.

Krav: Minst två års erfarenhet i branschen, svenska i tal och skrift, samt B-körkort. Anställningen är tillsvidare på Restaurang Höganloft i Hestra. Tillträde och lön efter överenskommelse, kollektivavtal finns. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till kökschef Jörgen Andersson tel: 070-6260665, mail: jorgen@isaberg.se. Välkommen med din ansökan redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson mail:  malin.a@palmgrengruppen.se. Rekrytering sker löpande.

Servitris/servitör för säsongsanställning

Du som söker tjänsten ska ha ett stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke. Arbetet utförs ofta i högt tempo, därför är det viktigt att du klarar sådana situationer. Vi värdesätter initiativ, laganda, servicekänsla och ordningssinne! Du ska känna dig säker och trivas bland människor och brinna för våra serviceyrken. Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar mycket med lokala- och närproducerade råvaror.

Krav: Minst två års erfarenhet i branschen, svenska i tal och skrift, samt B-körkort. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. Tillträde efter överenskommelse. Boende kan ordnas. Har du frågor angående tjänsten, så är du välkommen att höra av dig till driftansvarig matsal Susanne Dulnuan tel: 073-088 22 89, mail: sussie@isaberg.se. Välkommen med din ansökan redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson mail: malin.a@palmgrengruppen.se
Rekrytering sker löpande.

 

Vår systerrestaurang Madame Brasserie & Café har även lediga tjänster, läs gärna mer här

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta