Lediga tjänster

Isaberg Höganloft

Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av medarbetare som har en känsla för service, erfarenhet från restaurangyrket och som sprider glädje runt omkring sig. Är det du? Kontakta Malin Andersson malin.a@palmgrengruppen.se

Koncernen har idag verksamhet bestående av Isaberg Höganloft och Isaberg Golfkrog och även Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Företagen erbjuder tjänster inom konferens, restaurang, företagsevenemang, fest och catering.

Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar mycket med lokala- och närproducerade råvaror. Isaberg Höganloft ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg här finns roliga och äventyrliga aktiviteter med bland annat ett av Sveriges bästa cykelområde för mountainbike. Vi har även en av Sveriges bästa golfbanor. Uppskattar du en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig!

HOVMÄSTARE

Du är en person med visioner, tydliga mål och har ett genuint intresse och kunskap inom restaurangbranschen. Du är en bra arbetsledare som ger varje medarbetare motivation och förutsättningar att lyckas i sin yrkesroll och med företagets målsättningar. Du är säljinriktad och målmedveten och har lätt för att skapa nya kontakter och relationer. Därtill har du en naturlig känsla för service, är noggrann och sätter alltid gästen i första rummet. Som hovmästare är du ett stöd till restaurangchefen i den dagliga driften, där du aktivt planerar och driver merförsäljning vid såväl restaurang som konferens. Du ansvarar för inköp och inventering och leder och coachar medarbetare i det dagliga arbetet. Tjänsten är dagtid, kvällstid och helger.

Kvalifikationer: Du ska ha minst 5-års erfarenhet inom branschen. Svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav. Sommelierkompetens är meriterande.

Frågor eller intresse kontakta driftansvarig matsal Susanne Dulnuan sussie@isaberg.se

Anställningen är på Restaurang Höganloft och Isabergs Golfkrog. Kollektivavtal finns. Boende finns att hyra. Välkommen med ditt CV och personligt brev redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson, maila; malin.a@palmgrengruppen.se. Rekrytering sker löpande.

 

EXTRA SERVISPERSONAL

Vi söker dig som har stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke och som tycker om att träffa nya människor. Vi värdesätter initiativförmåga, laganda, servicekänsla och ordningssinne! Du trivs med varierande arbetstider och ett arbete som ofta kräver ett högt tempo.

Hos oss får du ett omväxlande arbete som kan innefatta tex. catering, fester, bröllop, jubileum samt daglig lunch- och á la carteservering till våra konferensgäster och turister. Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som alla jobbar väldigt tätt ihop och som värdesätter att ha kul på jobbet. Tjänsten är framförallt kvällstid och helger.

Kvalifikationer: Svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Restaurang Höganloft ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg. Här finns ett stort utbud med aktiviteter som tex mountainbike, OCR-bana, höghöjdsbana och rodel. Om du uppskattar en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig!

Frågor eller intresse kontakta driftansvarig matsal Susanne Dulnuan sussie@isaberg.se

Anställningen är på Restaurang Höganloft och Isabergs Golfkrog, tidsbegränsad men med stora möjligheter till en fortsätt anställning. Kollektivavtal finns. Boende finns att hyra. Välkommen med ditt CV och personligt brev redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson, maila; malin.a@palmgrengruppen.se. Rekrytering sker löpande.

 

 

På vår restaurang Madame Brasserie & Café har vi även lediga tjänster, läs gärna mer här

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta