Palmgrengruppen säljer Tältspecialisten Finnvenden AB

Idag har hela verksamheten i Tältspecialisten Finnveden AB med verksamhetsbas i Hestra och Gislaved sålts till nya verksamhetsutövare. ”Det känns bra att verksamheten utvecklas och får nya engagerade personer som tar verksamheten vidare” säger Niclas Palmgren VD i Tältspecialisten och koncerncontroller i ägarbolaget Palmgrengruppen AB.

De senaste åren har Tältspecialisten vuxit från en ganska blygsam verksamhet med uthyrning av ”Partytält” till att bli en större aktör med uthyrning av evenemangtält med alla typer av tillbehör. Bland kunderna återfinns Ironman med event i Jönköping och Kalmar, EECC med event på stora motortävlingar, såsom Porsche i hela Sverige, Dreamhack i Jönköping, Hantverksmässan i Båstad m fl. Bolaget omsättning har uppgått till cirka 5 mkr/år de senaste verksamhetsåren.

”Vi önskar de nya verksamhetsutövarna lycka till och hoppas på ett fortsatt bra samarbete till våra verksamheter” säger Hans Palmgren VD för Palmgrengruppen AB. Verksamhet har övertagit av Tältspecialisten tidigare driftchef Rickard Ivarsson tillsammans med en kollega Marcus Johansson i Eksjö som driver MW Sjögården. Påsikt kommer det nya bolaget flytta till Eksjö men kommer fortsatt ha verksamhet kvar i GGVV-området. ”Det känns roligt att ta över en välskött verksamt och den kommer passa väldigt bra ihop med min tidigare verksamhet som också bedrivit tältuthyrning” säger Marcus Johansson. ”Jag brinner för denna verksamhet och det känns väldigt roligt att nu även vara ägare och utveckla verksamheten än mer” säger Rickard Ivarsson som går in som passiv ägare i det nya bolaget.

Verksamheten kommer bedrivas i ett nytt bolag som kommer heta Tältspecialisten Sweden AB

Kontaktinformation:
Rickard Ivarsson, 076-8335380, E-post rickard@taltspecialisten.se
Marcus Johansson. 076-8711660, E-post bror.marcus.johansson@gmail.com
Hans Palmgren, 070-5509576, E-post hans@palmgrengruppen.se
Niclas Palmgren, 070-6610111, E-post niclas@palmgrengruppen.se