Årets Turismpris

Småland Resorts som Isaberg Höganloft är en del av tilldelades Årets Turismpris på Jönköpingsgalan.
Motiveringen lyder:

”I 20 år har nio helt fristående och privatägda konkurrenter samarbetat på ett föredömligt sätt. Det unika samarbetet har utvecklat och öppnat upp konferensmarknaden i Jönköpings Län, så väl nationellt som internationellt. De nio herrgårdarna utvecklar sig själva och varandra i hög- och lågkonjunktur. Idag står nätverket som en självklar dragare på den småländska kartan, vad gäller ekonomi och turism inom både affärs- och privatresandet. De skapar konstruktiva resultat både individuellt och för deras gemensamma långsiktighet. Småland Resorts satsar stort på gemensam marknadsföring, produktutveckling och kompetensutveckling i form av utbildning och utbyte – allt från snabbspår för kockar till internationell marknadsföring. Småland Resort visar att långsiktigt och platsbundet samarbete fungerar.”

Isaberg Höganloft är en del av Småland Resorts tillsammans med åtta andra anläggningar så som Wallby Säteri, Hestraviken, Hotel Ullinge, Björkhaga Hotell och Konferens, Hooks Herrgård, Västanå Slott, Hotell Gyllene Uttern och Hotell Mullsjö.

Läs gärna mer om priset här.

Bild från Smålands Turism