Madame flyttar in i Gummifabriken

Fransk mat lagad på småländska råvaror står på menyn när Madame Brasserie & Café öppnar i augusti. Restaurangen kommer att servera allt ifrån frukost till middag och erbjuda drygt tvåhundrasextio sittplatser, plus uteservering.

I augusti öppnar Palmgrengruppen AB upp Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. På Madame Brasserie & Café kommer de att servera frukost, lunch och middag, och där emellan fika och andra lättare måltider. All mat kommer i största möjliga mån att vara tillagad på lokala råvaror, samtidigt som allt kommer att ha en tydlig prägel av det franska köket.

Lunchserveringen kommer att bestå av modern husmanskost där du i stor utsträckning själv kommer att kunna välja sammansättningen på din måltid. Den vegetariska maten kommer också att lyftas fram och målsättningen är att den ska vara ett naturligt alternativ för alla. På á la carte-menyn väljer du bland moderna tolkningar av traditionel la franska rätter.

– Sedan kommer det att finnas ett stort utbud av viner på både glas och flaska, olika ölsorter, charkuterier och tilltugg, tilläger Annica Palmgren, VD för Madame Brasserie & Café.

Konferenser, teaterföreställningar och andra evenemang i Gummifabriken kommer att kunna beställa skräddarsydda mat- och dryckespaket. För konferensgäster och större sällskap finns det också ett dedikerat Chambré Separé i restaurangen. Det kommer dessutom att finnas en butik där du kan köpa färdiglagade rätter och caféprodukter, som bröd och bakverk från restaurangens egna bageri, att ta med dig hem.

– Vi vill vara med och stärka Gummifabrikens vision att vara en kreativ mötesplats i Värnamo med hjälp av god mat och dryck. Att man samlar studenter, näringslivet och kulturen under ett och samma tak gör Gummifabriken till en mycket spännande plats med många möjligheter för en restaurang, avslutar Annica Palmgren, VD för Madame Brasserie & Café.

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta