Lunch

Isaberg Höganloft

Lunch

Måndag – fredag 11.30-14.00, lördag – söndag 12.00-17.00
Många kommer till oss för att äta vår stora småländska raggmunk som har varit en favorit i många år. Vi serverar också dagens rätt i tre varianter varje dag.

Dagens husman / veckans alternativ 105kr, veckans fisk 115kr.

Vecka 8

Måndag

Lammhults Isterband med senapstuvad potatis och heminlagda rödbetor

Tisdag

Biff ala Lindström med skysås, saltgurka och persiljestekt potatis

Onsdag

Makedonska kåldolmar med potatisstomp smaksatt med lök och paprika samt tomatsky

Torsdag

Soppbuffe med ärtsoppa, Spenatsoppa samt Nedans fisk och skaldjurssoppa samt nystekta pannkakor med grädde och sylt

Fredag

Isabergswoken med kyckling samt aioli och currymajonäs

Lördag

Baconlindad kyckling serveras med rödvinssås, potatisgratäng samt säsongens frästa grönsaker inkl. bordsvatten och kaffe 135,-
Panerad rödspätta serveras med klassisk remuladsås samt smörkokta morötter, dillkokt färsk potatis samt citron och dill inkl. bordsvatten och kaffe 155,-

Söndag

Baconlindad kyckling serveras med rödvinssås, potatisgratäng samt säsongens frästa grönsaker inkl. bordsvatten och kaffe 135,-
Panerad rödspätta serveras med klassisk remuladsås samt smörkokta morötter, dillkokt färsk potatis samt citron och dill inkl. bordsvatten och kaffe 155,-

Veckans alternativ

  • Ugnsbakad lax med dillmajonäs ,smörkokta morötter kokt potatis
  • Nedans fisk och skaldjurssoppa med aioli och vitlöksbröd samt passionsfruktscheesecake med bär

Bistrolunch

Serveras vardagar 11.30-14.00. Lördag-söndag 12.00-17.00

FÖRRÄTT

Skaldjurssoppa med kräftor, räkor, fänkål, musslor lax och skaldjurstartar samt vitlöksbröd 159.-

Antipasti tallrik med ostar från Påverås och Almnäs gårdar, rökt älgkorv från
Smålandsskogen, vedrökt karré från gårdsgrisar och lufttorkad kotlett från Gunnars grisar serveras med Grännaknäcke, cornichons, syltlök och grön tomatmarmelad 129,-

HUVUDRÄTT

Småländsk raggmunk med sidfläsk och rårörda lingon 129,-

Biff Höganloft vår variant på Rydberg, svensk oxfile, råstekt potatis, hackad rödlök, äggula samt dijon och pepparrotskräm serveras i en Skeppshultspanna 269.-

Småländsk raggmunk med stekta grönsaker och aioli 129,-

Skaldjurspasta med torkade tomater, hyvlad tegelost, ruccola och örter 179.-

DESSERT

Klassisk knäckad Creme Bruleè 85.-

Borrarps vaniljglass med varm chokladsås, mini marshmallows, maränger och nybakat knäckflarn 89,-

 

Boka Bord

Á la carte

I vår restaurang väljer vi...

Läs mer

Fondue

Varje dag serverar vi Fondue!...

Läs mer