Lunch

Isaberg Höganloft

Lunch

Vi serverar dagens rätt i tre varianter varje dag. Måndag – fredag 11.30-14.00.
Pris: 110;-. Veckans fisk: 120;- inkl. salladsbuffé, bordsvatten och kaffe.
Helghusman serverar vi lördag – söndag 12.00-17.00. Pris 135;- inkl. bordsvatten och kaffe.
Många kommer till oss för att äta vår stora småländska raggmunk som har varit en favorit i många år.

Vecka 16

Måndag

Biff Stroganoff med champinjoner, saltgurka och ris

Tisdag

Småländska isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

Onsdag

Helgrillad benfri kotlett med kantarellsås och inlagd gurka

Torsdag

Soppbuffé med ärtsoppa, fisksoppa och sparrissoppa, serveras med nystekta pannkakor, sylt och grädde

Fredag

Serveras vår påskmeny

Lördag

Serveras vår påskmeny

Söndag

Serveras påskmeny och buffé

Veckans alternativ

  • Örtstekt sejfilé med pepparrotshollandaise, räkor och dill
  • Nedans fisk- och skaldjurssoppa med aioli samt mango-pannacotta med hallon

Bistrolunch

PÅSKMENY

Serveras hela påskhelgen kl. 12-16. (kl. 12-17 påskdagen och annandag påsk)

Förrättsbord
Höganlofts goda sillar, lax och klassiska tillbehör. 

Varmrätt
Rosmarin och citronstekt gårdskyckling serveras med rostad vitlökssås, potatisgratäng och vårens primörer.
Alt.
Halstrad röding serveras med en ört & citronkräm samt glaserade smålökar och vårmorötter samt tryffelslungad potatis.

Dessert
Citrontiramisu med mascarponekräm och lemoncurd. Serveras med minimaränger och färska bär.
Marängsviss – Vaniljglass från Borrarps gård serveras med minimaränger, chokladkräm med havssalt och chokladgarnityr.

Pris 3-rätters meny 295kr
Pris 2-rätters meny 235kr
Varmrätt 155kr

Boka Bord

Á la carte

I vår restaurang väljer vi...

Läs mer

Catering Bröllop & Fest

Ska du ha fest? Vi...

Läs mer