Lunch

Isaberg Höganloft

Lunch

Måndag – fredag 11.30-14.00, lördag – söndag 12.00-17.00
Många kommer till oss för att äta vår stora småländska raggmunk som har varit en favorit i många år. Vi serverar också dagens rätt i tre varianter varje dag.

Dagens husman / veckans alternativ 105kr, veckans fisk 115kr.

Vecka 25

Måndag

Grillad Chorizo med grovsenapsås, persiljestekt potatis

Tisdag

Fetaost och olivfylld köttfärslimpa med tomatsås och rostad potatis

Onsdag

Ört och citronstekt kycklinglår serveras med grönsaksris paprika aioli och rödvinssås

Torsdag

Biff Stroganoff med fullkornsris ,saltgurka och gräddfil

Fredag

Serverar vi midsommarlunch med sill, lax och småvarmt.

Lördag

Söndag

Veckans alternativ

  • Panerad sejfilé med dillmajonäs, smörkokta morötter och färsk potatis
  • Sallad med kallrökt lax, kokta ägg, limeaioli samt rostad brödkrutonger

Bistrolunch

FÖRRÄTT

Vit Sparris, serveras med varmrökt lax från Sjöarps rökeri, ramslökskräm, rostade kavringssmulor samt säsongens skott och örter. 145,-
Ister Svensson, halstrat isterband från Lammhult på smörstekt toast, lingonmarmelad, rostad ostronskivling och senapsdressad sallad. 125,-

HUVUDRÄTTER

Biff Höganloft vår variant på Rydberg, svensk oxfile, råstekt potatis, hackad rödlök, äggula samt dijon och pepparrotskräm serveras i en Skeppshultspanna 269.-
Småländsk raggmunk med stekta grönsaker och aioli. 129,-

DESSERT

Klassisk knäckad Creme Bruleè 85.-
Rabarber & jordgubbspaj, serveras med vaniljglass från Borrarps gårdsglass. 95,-

Veckans gobit 35

Boka Bord

Á la carte

I vår restaurang väljer vi...

Läs mer

Catering Bröllop & Fest

Ska du ha fest? Vi...

Läs mer