Lunch

Isaberg Höganloft

Lunch

Vi serverar dagens rätt i tre varianter varje dag. Måndag – fredag 11.30-14.00.
Pris: 110;-. Veckans fisk: 120;- inkl. salladsbuffé, bordsvatten och kaffe.
Helghusman serverar vi lördag – söndag 12.00-17.00. Pris 135;- inkl. bordsvatten och kaffe.
Många kommer till oss för att äta vår stora småländska raggmunk som har varit en favorit i många år.

Vecka 8

Måndag

Krämig pasta med rimmat fläsk, gröna ärtor, parmesan och svartpeppar

Tisdag

Pannbiff med löksky, potatispuré och lingon

Onsdag

Currykyckling med äpple, ingefära och brynt lök

Torsdag

Soppbuffé med Ärtsoppa, Fisksoppa och Gulaschsoppa samt nygräddade pannkakor, sylt och grädde

Fredag

Fransk nötköttsgryta med bacon, champinjoner och smålök

Lördag

Wallenbergare med brynt smör, potatispuré och lingon inkl. bordsvatten, sallad och kaffe 135:-
Halstrad laxfilé med rotsaker, betor och saffranssås inkl. bordsvatten, sallad och kaffe 155:-

Söndag

Wallenbergare med brynt smör, potatispuré och lingon inkl. bordsvatten, sallad och kaffe 135:-
Halstrad laxfilé med rotsaker, betor och saffranssås inkl. bordsvatten, sallad och kaffe 155:-

Veckans alternativ

  • Ugnsbakad sej med mandel, spenat och vitvinsås
  • Nedans fisk- och skaldjurssoppa med vitlöksbröd samt hallonpaj med vaniljglass

Bistrolunch

Serveras vardagar 11.30-14.00. Lördag-söndag 12.00-16.00

Förrätt

Räkmums på rågbröd med riven pepparrot 139,-

Huvudrätt

Biff Höganloft, med oxfilekuber, råstekt potatis, dijon och pepparrotskräm samt hackad rödlök, äggula serveras i en Skeppshultspanna 275;-

Stor småländsk raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon 145,-

Stor småländsk raggmunk med stekta grönsaker och aioli. 145,-

Dessert

Citrontiramisu med mascarponekräm och lemoncurd. Serveras med minimaränger och färska bär 99,-

 

Boka Bord

Á la carte

I vår restaurang väljer vi...

Läs mer

Catering Bröllop & Fest

Ska du ha fest? Vi...

Läs mer