Lediga tjänster

Isaberg Höganloft

Lediga tjänster

Servitris/Servitör

Vi söker en utåtriktad person med erfarenhet av restaurangservis. Du är stresstålig, noggrann och kan ta egna initiativ när det behövs. Du sätter gästen i fokus och har en stor passion för service. Du kommer ta hand om våra gäster både under luncher, a la carte och på catering. Arbetet är självständigt och man hjälper till där det behövs med avplockning och städning. Svenska i tal och skrift, samt körkort är ett krav.

Lön enligt kollektivavtal. Tillträde efter överenskommelse. Boende finns att hyra i viss utsträckning.

Har du frågor angående tjänsten, så är du välkommen att höra av dig till driftansvarig matsal Susanne Dulnuan tel: 073-088 22 89, mail: sussie@isaberg.se

Välkommen med din ansökan redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson. Rekrytering sker löpande. Mail till: malin.a@palmgrengruppen.se

 

Koncernen har idag verksamhet i Tältspecialisten och Isaberg Restaurang AB bestående av Isaberg Höganloft och Isaberg Golfkrog och även Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Företagen erbjuder tjänster inom konferens, restaurang, företagsevenemang, fest och catering.

Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar mycket med lokala- och närproducerade råvaror. Isaberg Höganloft ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg här finns roliga och äventyrliga aktiviteter med bland annat ett av Sveriges bästa cykelområde för mountainbike. Vi har även en av Sveriges bästa golfbanor. Uppskattar du en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig!

På vår restaurang Madame Brasserie & Café har vi även lediga tjänster, läs gärna mer här

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta