Lediga tjänster

Isaberg Höganloft

Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av medarbetare som har en känsla för service, erfarenhet från restaurangyrket och som sprider glädje runt omkring sig. Är det du? Kontakta Malin Andersson malin.a@palmgrengruppen.se

Koncernen har idag verksamhet bestående av Isaberg Höganloft och Isaberg Golfkrog och även Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Företagen erbjuder tjänster inom konferens, restaurang, företagsevenemang, fest och catering.

Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar mycket med lokala- och närproducerade råvaror. Isaberg Höganloft ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg här finns roliga och äventyrliga aktiviteter med bland annat ett av Sveriges bästa cykelområde för mountainbike. Vi har även en av Sveriges bästa golfbanor. Uppskattar du en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig!

 

KÖKSMÄSTARE

Vi söker en köksmästare som vill vara med och ta vår restaurang till nya höjder. Att tillsammans med Jörgen och Maria Andersson, som har det övergripande ansvaret för Palmgrengruppens kök, fortsätta men även förnya det gedigna arbete som alltid varit vår stolthet. Du kommer att leda vårt köksteam i den dagliga driften och har därför stor erfarenhet från olika verksamheter och stor passion för ditt yrke.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och har huvudansvaret för att köket når sina mål när det gäller ekonomi, kvalitet, logistik och livsmedelssäkerhet. Du har förmågan att skapa ett högpresterande team omkring dig som på ett naturligt sätt kan samarbeta och se helheten i verksamheten. Du är en positiv person som har en förmåga att entusiasmera dina kollegor.

Kvalifikationer: relevant utbildning från kök/hotell/restaurang, minst 3 års erfarenhet som kökschef/köksmästare alternativt 5 års erfarenhet som souschef i en större organisation. Starkt ledarskap, goda kunskaper inom köksekonomi, behärskar office-paketet och engelska i tal och skrift. I tjänsten ingår dag, kvälls- och helgarbete.

Är du den vi söker? Skriv en ansökan där du berättar om dig själv, bifoga CV och meritförteckning och skicka till HR-ansvariga malin.a@palmgrengruppen.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig i kök, Jörgen Andersson, jorgen@isaberg.se 070-626 06 65 eller VD Hans Palmgren, hans@palmgrengruppen.se 070-550 98 75. Tjänsten är en fast heltidsanställning med inledande provanställning. Lön enligt överenskommelse, liksom tillträde. Intervjuer sker löpande.

SERVITRIS/SERVITÖR

Vi söker en utåtriktad person med erfarenhet av restaurang och service. Du är stresstålig, noggrann och kan ta egna initiativ när det behövs. Du sätter gästen i fokus och har en stor passion för service. Du kommer ta hand om våra gäster både under luncher, a la carte och på catering. Arbetet är självständigt och man hjälper till där det behövs med avplockning och städning.

Kvalifikationer: svenska i tal och skrift, samt B-körkort är ett krav.Tjänsten gäller kvällar och helger. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten, så är du välkommen att höra av dig till driftansvarig matsal Susanne Dulnuan tel: 073-088 22 89, mail: sussie@isaberg.seVälkommen med din ansökan redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson. Rekrytering sker löpande. Maila till: malin.a@palmgrengruppen.se

 

 

På vår restaurang Madame Brasserie & Café har vi även lediga tjänster, läs gärna mer här

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta