Lediga tjänster

Isaberg Höganloft

Lediga tjänster

Säljare

I rollen arbetar du självständigt med att planera och organisera ditt arbete. Du arbetar aktivt med att identifiera affärsmöjligheter, söker och kontaktar potentiella kunder för att sedan överlämna till ett operativt genomförande i vår organisation. Du blir en viktig del för vår verksamhet och får ett stort ansvar att driva och utveckla försäljningen av konferenser och aktiviteter till vår evenemangsanläggning i Hestra.
Läs gärna mer om tjänsten här: finnvedensaljkraft.se

Inspirerande Souschef

Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid ditt kvalitetstänk, din kreativitet samt din förmåga att laga mat i högt tempo. Du ansvarar tillsammans med köksmästaren för kökets ekonomi och har god insikt i hur hela produktionskedjan säkerställs.

Vi vill att du som söker tjänsten ska ha ett stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke samt tycka om att leda, utveckla och samarbeta med våra medarbetare.
Du kommer arbeta nära vår köksmästare och vara hans högra hand. Är han inte på plats är det din uppgift att ha koll på verksamheten och se till att maten håller hög kvalité.

Anställningen är tillsvidare på Restaurang Höganloft i Hestra. Tillträde efter överenskommelse, Månadslön.

Konditor/Kallskänka

Området kring Isaberg utvecklas och efterfrågan ökar, vi söker därför Dig som vill vara med och utveckla våra konditoriprodukter och vårt kallkök.
Du som söker tjänsten ska ha ett stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke. Vi värdesätter initiativ, laganda, servicekänsla och ordningssinne!
Vi lägger stor vikt vid din kreativitet och att du har god insikt i hur hela produktionskedjan säkerställs på ett kvalitativt och ekonomiskt sätt och som ser de lokala råvarorna som en naturlig resurs.
För att klara jobbet som konditor/kallskänka behöver du ha utbildning eller minst 3 års yrkeserfarenhet från likvärdig arbetsplats.

Anställningen är tillsvidare, efter överenskommelse heltid/deltid. Kollektivavtal finns.

Kockar

Du som söker tjänsterna ska ha ett stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke. Arbetet utförs ofta i högt tempo, därför är det viktigt att du klarar sådana situationer.
Vi värdesätter initiativ, laganda, servicekänsla och ordningssinne!

För att klara jobbet behöver du ha utbildning eller 2 – 3 års yrkeserfarenhet från likvärdig arbetsplats och behärska såväl husmanskost som à la carte. Du ska känna dig säker och trivas bland människor.

Anställningen är tillsvidare. Kollektivavtal finns

 

Har du frågor angående tjänsterna Souschef, Konditor och kock så är du välkommen att höra av dig till kökschef Marcus Landh tel: 070-860 66 75, mail: marcus@isaberg.se

Välkommen med din ansökan redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson. Rekrytering sker löpande. Mail till: malin.a@palmgrengruppen.se

 

Koncernen har idag verksamhet i Tältspecialisten och Isaberg Restaurang AB bestående av Isaberg Höganloft och Isaberg Golfkrog och även Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Företagen erbjuder tjänster inom konferens, restaurang, företagsevenemang, fest och catering.

Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar mycket med lokala- och närproducerade råvaror. Isaberg Höganloft ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg här finns roliga och äventyrliga aktiviteter med bland annat ett av Sveriges bästa cykelområde för mountainbike. Vi har även en av Sveriges bästa golfbanor. Uppskattar du en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig!

På vår restaurang Madame Brasserie & Café har vi även lediga tjänster, läs gärna mer här

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta