Lediga tjänster

Isaberg Höganloft

Lediga tjänster

Inspirerande Souschef

Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid ditt kvalitetstänk, din kreativitet samt din förmåga att laga mat i högt tempo. Du ansvarar tillsammans med köksmästaren för kökets ekonomi och har god insikt i hur hela produktionskedjan säkerställs.

Vi vill att du som söker tjänsten ska ha ett stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke samt tycka om att leda, utveckla och samarbeta med våra medarbetare.
Du kommer arbeta nära vår köksmästare och vara hans högra hand. Är han inte på plats är det din uppgift att ha koll på verksamheten och se till att maten håller hög kvalité.

Anställningen är tillsvidare på Restaurang Höganloft i Hestra. Tillträde efter överenskommelse, Månadslön.

Har du frågor angående tjänsten, så är du välkommen att höra av dig till kökschef Marcus Landh tel: 070-860 66 75, mail: marcus@isaberg.se

Välkommen med din ansökan redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson. Rekrytering sker löpande. Mail till: malin.a@palmgrengruppen.se

 

 

Koncernen har idag verksamhet i Tältspecialisten och Isaberg Restaurang AB bestående av Isaberg Höganloft och Isaberg Golfkrog och även Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Företagen erbjuder tjänster inom konferens, restaurang, företagsevenemang, fest och catering.

Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar mycket med lokala- och närproducerade råvaror. Isaberg Höganloft ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg här finns roliga och äventyrliga aktiviteter med bland annat ett av Sveriges bästa cykelområde för mountainbike. Vi har även en av Sveriges bästa golfbanor. Uppskattar du en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig!

På vår restaurang Madame Brasserie & Café har vi även lediga tjänster, läs gärna mer här

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta