Lediga tjänster

Isaberg Höganloft

Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av medarbetare som har en känsla för service, erfarenhet från restaurangyrket och som sprider glädje runt omkring sig. Är det du? Kontakta Malin Andersson malin.a@palmgrengruppen.se

Koncernen har idag verksamhet bestående av Isaberg Höganloft och Isaberg Golfkrog och även Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Företagen erbjuder tjänster inom konferens, restaurang, företagsevenemang, fest och catering.

Bra mat ligger oss varmt om hjärtat, vi jobbar mycket med lokala- och närproducerade råvaror. Isaberg Höganloft ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg här finns roliga och äventyrliga aktiviteter med bland annat ett av Sveriges bästa cykelområde för mountainbike. Vi har även en av Sveriges bästa golfbanor. Uppskattar du en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig!

 

KÖKSMÄSTARE

Vi söker en köksmästare som vill vara med och ta vår restaurang till nya höjder. Att tillsammans med Jörgen och Maria Andersson, som har det övergripande ansvaret för Palmgrengruppens kök, fortsätta men även förnya det gedigna arbete som alltid varit vår stolthet. Du kommer att leda vårt köksteam i den dagliga driften och har därför stor erfarenhet från olika verksamheter och stor passion för ditt yrke.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och har huvudansvaret för att köket når sina mål när det gäller ekonomi, kvalitet, logistik och livsmedelssäkerhet. Du har förmågan att skapa ett högpresterande team omkring dig som på ett naturligt sätt kan samarbeta och se helheten i verksamheten. Du är en positiv person som har en förmåga att entusiasmera dina kollegor.

Kvalifikationer: relevant utbildning från kök/hotell/restaurang, minst 3 års erfarenhet som kökschef/köksmästare alternativt 5 års erfarenhet som souschef i en större organisation. Starkt ledarskap, goda kunskaper inom köksekonomi, behärskar office-paketet och engelska i tal och skrift. I tjänsten ingår dag, kvälls- och helgarbete.

Är du den vi söker? Skriv en ansökan där du berättar om dig själv, bifoga CV och meritförteckning och skicka till HR-ansvarig malin.a@palmgrengruppen.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig i kök, Jörgen Andersson, jorgen@isaberg.se 070-626 06 65 eller VD Hans Palmgren, hans@palmgrengruppen.se 070-550 98 75. Tjänsten är en fast heltidsanställning med inledande provanställning. Lön enligt överenskommelse, liksom tillträde. Intervjuer sker löpande.

 

PIZZABAGARE

Vi söker en erfaren pizzabagare som kan stärka opp vårt team. I arbetet ingår förberedelser och beredning av råvaror, baka och hålla ett högt tempo vid piozabänken. Du är stresstålig, noggrann och kan ta egna initiativ när det behövs.

Kvalifikationer: 2-4 års erfarenhet. Svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav. Tjänsten är framförallt kvällstid och helger. Tjänsten är säsongsanställning med stor chans till fastanställning. Boende finns möjlighet att hyra.

Är du den vi söker? Skriv en ansökan där du berättar om dig själv, bifoga CV och meritförteckning och skicka till HR-ansvarig malin.a@palmgrengruppen.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig i kök, Jörgen Andersson, jorgen@isaberg.se 070-626 06 65.

 

KÖK- OCH SERVISPERSONAL

Vi söker dig som har stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke och som tycker om att träffa nya människor. Vi värdesätter initiativförmåga, laganda, servicekänsla och ordningssinne! För att jobba hos oss önskar vi att du har restaurangutbildning, alternativt minst 3 års yrkeserfarenhet. Du trivs med varierande arbetstider och ett arbete som ofta kräver ett högt tempo.

Hos oss får du ett omväxlande arbete som kan innefatta tex. catering, fester, bröllop, jubileum samt daglig lunch- och á la carteservering till våra konferensgäster och turister.
Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som alla jobbar väldigt tätt ihop och som värdesätter att ha kul på jobbet.

Restaurang Höganloft ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg. Här finns ett stort utbud med aktiviteter som tex mountainbike, OCR-bana, höghöjdsbana och rodel. Om du uppskattar en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig!

Frågor eller intresse kontakta;
Driftansvarig Kök Jörgen Andersson jorgen@isaberg.se
Driftansvarig Matsal Susanne Dulnuan sussie@isaberg.se
Boende finns att hyra.

Vi erbjuder säsongsanställning på Restaurang Höganloft, tidsbegränsad, april – september med stora möjligheter till en fortsätt anställning. Kollektivavtal finns. Välkommen med ditt CV och personligt brev redan idag till HR-ansvarig Malin Andersson, maila; malin.a@palmgrengruppen.se. Rekrytering sker löpande.

 

På vår restaurang Madame Brasserie & Café har vi även lediga tjänster, läs gärna mer här

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta