Lediga tjänster

Isaberg Höganloft

Lediga tjänster

Koncernen har idag verksamhet i Tältspecialisten och Isaberg Restaurang AB bestående av Isaberg Höganloft och Isaberg Golfkrog och i höst öppnas även Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Företagen erbjuder tjänster inom konferens, restaurang, företagsevenemang, fest och catering.

 

Servitris / servitör

Heltid samt extra på kvällar och helger.
Om tjänsten
Du kommer ha varierande arbetsuppgifter med allt från fina middagsbjudningar, event, kickoffer, lunchservering till enklare servering av fika. Även arbete på nattklubb, konferens och vår populära matstudio. Det tillkommer även enstaka frukostpass och cateringuppdrag i väldigt varierad storlek. Under sommarperioden kan du även vara placerad på vår Golfkrog vid Isaberg golfbana. Här är det stor variation på uppgifter vilket gör att du får chansen att utvecklas och prova på väldigt mycket, den ena dagen är aldrig den andra lik.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska ha ett stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke. Arbetet utförs ofta i högt tempo, därför är det viktigt att du klarar sådana situationer.
Vi värdesätter initiativ, laganda, servicekänsla och ordningssinne! B körkort, 6 års erfarenhet eller utbildning är ett krav samt svenska och engelska i tal och skrift.

Isaberg Höganloft bedriver restaurang, konferens, catering-, och eventverksamhet på Isaberg i Hestra och ingår i familjeägda Palmgrengruppen. I koncernen ingår också i dagsläget Tältspecialisten samt Madame restaurang & brasseri i Värnamo med uppstart hösten 2017.
Goda möjligheter till fast anställning antingen på Isaberg alternativt på Madame.
Kontaktperson; Susanne Dulnuan,Driftschef Restaurang.
Löpande hantering av ansökningar maila till sussie@isaberg.se

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta