Bröllop Höganloft

Isaberg Höganloft

Bröllop Höganloft

Restaurang Höganloft ligger naturskönt med utsikt över Isaberg och är den perfekta platsen för fest och bröllop med sina fria ytor, stora panoramafönster och sommartid tillgång till en stor härlig uteplats! Restaurangen har plats för upp till 450 sittande gäster men kan delas av i mindre delar beroende på arrangemangets storlek.

Prisexempel traditionellt bröllop

Ett traditionellt bröllop på restaurang börjar någonstans omkring 750kr per kuvert och då ingår välkomstdrink, 3-rätters meny, ½ flaska vin, kaffe och tårta.

Men idag lämnar många det traditionella tänkandet. Ett exempel är att man kanske väljer buffé istället för meny vilket kan göra festen mer dynamisk.
Catering är också ett alterantiv för många, vi har många bra mat- och tältlösningar!

Priser varierar så klart mycket beroende på hur festen ser ut och hur många personer som man räknar med. Dekorationer varierar mycket och brukar därför inte ingå kuvertpriset.

Personligt möte och projektledning

Eftersom bröllop och festarrangemang idag kan varieras i det oändliga brukar vi rekommendera ett personligt första möte som sker förutsättningslöst. Vi kan diskutera behov och önskemål kring festen, visar bilder och menyförslag mm.

För de som har ont om tid kan vi projektleda fest- och bröllopsarrangemang. Vi gör det enkelt att arrangera ett personligt bröllop utöver det vanliga!

Kontakta oss på info@isaberg.se eller på telefon 0370-33 97 58. (Om du vill kontakta oss utanför kontorstid mån-fre är det bäst per e-post.)

Catering och Tältuthyrning

Vi har stor erfarenhet av catering och tältuthyrning till olika festarrangemang. Läs mer om Tältspecialisten.

Boka