Restaurangverksamhet i Gummifabriken

VKIAB och Palmgrengruppen i avsiktsförklaring om restaurangverksamhet i Gummifabriken

Värnamo kommunala industrifastigheter har i dagarna ingått en avsiktsförklaring med Palmgrengruppen om restaurangverksamhet i Gummifabriken. Avsiktsförklaringen syftar till att parterna har för avsikt att ingå hyresavtal.

Restaurangverksamheten är en viktig del i byggandet av Gummifabriken, som ska bli en naturlig mötesplats i Värnamo.

– Avsiktsförklaringen innebär ytterligare ett viktigt strategiskt steg framåt. Vi kommer nu att påbörja diskussion om hyresgästanpassning, när den står klar kommer vi att ingå hyresavtal, säger Michael Andersson, styrelseordförande i Värnamo kommunala industrifastigheter.

– Sen vi blev tillfrågade i början av 2010 om projektet har vi haft en och samma grundidé om en attraktiv mötesplats i restaurangmiljö för Värnamoborna och deras gäster. Vi tror att det är viktigt att skapa en modern spännande restaurangprodukt som attraherar en bred publik och kompletterar samt stödjer husets alla aktiviteter, säger Hans Palmgren, Krögare och VD Palmgrengruppen.

– Vi kommer att erbjuda en mötesplats där det är lätt att vara gäst. Sortimentet hämtar inspiration från olika delar av världen med svenska råvaror i en restaurangmiljö som präglas av Gummifabrikens industrihistoria, tillägger Annica Palmgren, Produkt och Marknadschef Palmgrengruppen.

Hitta till Isaberg

Avstånd med bil
Isaberg0 tim
Göteborg2 tim
Köpenhamn3 tim
Stockholm4 tim
Oslo5 tim
Visa på karta